Bli medlem

 

Välkommen till SeniorNet !

SeniorNet Solna-Sundbyberg, organisationsnr 802417-8256, är en ideell dataklubb ansluten till riksföreningen SeniorNet Sweden, som idag har nära 7000 medlemmar fördelade på ett 40-tal klubbar på olika orter runt om i Sverige. SeniorNet Sweden sköter det administrativa arbetet kring medlemskap, oavsett vilken lokal klubb man önskar tillhöra.

Förmåner:
Som medlem får du många förmåner och rabatter.
Gratis kurs i MS Office.
En förmån är att delta i kurser till subventionerad kostnad, en  annan är att få hjälp i forumet Datorbiten (efter inloggning) eller besöka klubbens Hjälpstuga med din fråga.
Om rabatter kan du läsa här (öppnas i en ny flik)

Längst ner på denna sida finns en länk till riksföreningens hemsida med mer information om medlemskapet. Det är där du kan göra din anmälan, men först – läs igenom all information på den här sidan där du nu kommer att få lite vägledning.

• Läs noga igenom allt på sidan du kommer till när du så småningom klickar på länken. Där finner du bl.a. information om de förmåner ett medlemskap berättigar till och hur du betalar medlemsavgiften.
• Där finns också en anmälningsblankett att fylla i.
• Välj SeniorNet Solna-Sundbyberg som din lokala klubb för att bli medlem hos oss.
• Klicka på ”Skicka” när alla uppgifter är ifyllda!

När du skickat in din anmälan, får du en bekräftelse med ditt medlemsnummer och en faktura på medlemsavgiften med epost. Nu kan du stänga fliken och gå tillbaka till fliken med vår sida och kan fortsätta läsa mer om våra förmåner; de populära, subventionerade kurserna och den uppskattade Hjälpstugan.

Nu är det dags att klicka på bli medlem.

Varmt välkommen!